Productes

XEC REGAL

CD ENTRE ATMOSFERES

La música afavoreix la relaxació, allunya els mals pensaments i submergeix a les persones en un estat d'harmonia mental i físic. Es pot dir que és un aliment que porta alegria, pau, expectació del bé, i la bellesa del so penetra en el més profund de l’esser. .

Aristòtil va ser un dels quals va realitzar notables aportacions sobre la naturalesa del so i els seus efectes sobre les emocions, el caràcter, el comportament i la salut. El poder terapèutic de la música és inqüestionable.

Criscat i Yairamusic hem creat un nou element a través de la música com a medicina per l'ànima. . Deixa't portar per les sensacions sonores entre atmosferes.LLIBRE EDUCACIÓ EMOCIONAL PER PARES

Aquest llibre és una invitació a augmentar la teva perspectiva sobre els aspectes que influeixen en el teus fill@s, més enllà de la teva presència, l’educació o les maneres que les vius. Un suggeriment a la reflexió, a través d’exemples reals, i senzills exercicis, sobre que pots millorar en tu, i com la teva transformació la veuràs reflexada en ell@s. 

Va dirigit especialment a pares i mares, o futurs pares i mares, encara que també pot ser útil a qualsevol persona que vulgui comprendre la seva naturalesa més inconscient, lligada a les herències i aprenentatges a través de la família durant la primera infància.

Rebeca Pabón, col·laboradora del nostre centre, t’acompanya a un viatge, des del que amplies la teva consciència de la meravellosa experiència de créixer a través de la família.