Logo
Catalan Español Facebook Ir Atras
TERÀPIES ENERGÈTIQUES
Reiki és una forma de sanació per canviar conductes i actituds indesitjables, ajuda a calmar i sanar.
La paraula Reiki és formada per rei- (energia de l'univers), i per –ki(energia vital que circula per cada persona).
La seva qualitat és diferent d'una persona a un altre. El tractament amb reiki té com objectiu interactuar aquestes energies per tal que el seu flux mantingui vitals els cosso i aconseguir equilibrar al pacient física, emocional i mentalment.
Reiki es una teràpia d'amor.

REIKI USUI TRADICIONAL

REIKI ANGELICAL EM AMNUEL
Reconnecta l’energia de l’univers a nivells molt profunds. Treballa amb l’ADN i a nivell ossi. Es netegen nusos kàrmics. Es restableixen els fils de la vida, i a més a més es realitza una teràpia de recuperació molecular original. (Teràpia que es pot realitzar un sol cop a la vida).
REIKI KARUNA KI
És un altre reiki amb 12 símbols diferents que no només ajuda al pacient, si no que també ajuda a connectar més profundament al transmissor o mestre amb els guies i mestres.

REIKI DE QUAN JIN
Una energia color lavanda enviada per la deïtat Quan Jin, estimada i reconeguda pel budisme com la enviada a transmetre l’amor universal.
Neteja bloquejos de la nostre part femenina portant pau i pietat, neteja els nostres traumes i ajuda a qui necessita l’amor de la mare.

TERAPIA ILAHINOOR
Significa llum divina, els egipcis ja treballaven amb ella. Es realitza en diferents teràpies o es combina amb altres reikis.
Ajuda a toxicòmans, síndromes d’abstinència, velles ferides…donant alegria, vitalitat i pau.

MEDITACIONS GUIADES
Per diferents patologies i d’autajuda.

CURSOS DE CREIXEMENT PERSONAL
CRISTINA CATALÁN SAYAS - Fisioterapeuta col.4066, Osteopata D.O. - C/ Ripoll, 7 (Can Duran) – Palau-Solità i Plegamans (Barcelona)