Logo
Catalan Español Facebook Ir Atras
OSTEOPATIA
L'osteopatia és la ciència i l'art de diagnosticar i tractar les disfuncions de mobilitat dels teixits del cos humà, que provoquen trastorns i pertorben l'estat de salut de l'organisme.
A.T Still va ser el fundador dels 4 principis de l'osteopatia:
L'osteopatia valora i tracta al pacient en el seu conjunt, de forma holística, per tal de trobar la causa del seu trastorn o disfunció , d'aquesta manera no deixa de banda cap sistema. Per tant, pot influir en patologies de l'aparell locomotor, patologies viscerals, patologies cranials...
L'osteopatia infantil desenvolupa un bon coneixement de la fisiologia del nen, qualitats com la subtilesa,l'adaptabilitat, l'escolta,la pressió, la paciència, les capacitats comunicatives, tendresa i sobretot molt d'amor per la seva feina.
La gran capacitat de canvi i de plasticitat que tenen els nadons i infants en les seus primers anys de vida fan que l'osteopatia sigui una eina molt útil per ajudar-los a mantenir un bon estat de salut.
Les indicacions més importants del tractament osteopàtic del nen són:
CRISTINA CATALÁN SAYAS - Fisioterapeuta col.4066, Osteopata D.O. - C/ Ripoll, 7 (Can Duran) – Palau-Solità i Plegamans (Barcelona)